Unikátny projekt pre majiteľov vozidiel

23.10.2013 21:55

Aktuálne čísla hovoria o tom, že na Slovensku sa ročne viac kúpi áut, ako narodí detí.                                          Z toho jednoznačne vyplýva, že rastú aj náklady na rodinný vozový park.                 Je veľa firiem a spoločností, ktoré prichádzajú s novými produktmi a službami pre autá, ale naša unikátnosť je v tom, že ako jediní prinášame komplexný projekt zameraný na výrazné šetrenie nákladov na auto.

5 tajných tipov, ako ušetriť na svojom aute

Hlavným pilierom je samozrejme to, čo musí mať každé auto. Rozprávam o zákonnom poistení vozidla (PZP). Dnes je úplne bežné, že pokiaľ si vodič chce uzatvoriť PZP, nemusí už nikam chodiť a jednoducho z pohodlia svojho domova si ho vyberie cez internet. Zdanlivo jednoduchá záležitosť.

Až do toho momentu, keď sa o to pokúsite. Je veľké množstvo online aplikácií a rôznych kalkulačiek nie len od samotných poisťovní, ale aj nespočetných maklérskych firiem. Mimochodom, vedeli ste že ich počet na Slovensku už dávno prekonal číslo 300 a stále prichádzajú nové?

Kto sa v tom má vyznať ? Len samotných poisťovní, ktoré u nás ponúkajú PZP je 12 a dosiaľ žiadna firma Vám neprinesie jednotný prehľad a porovnanie zo všetkých poisťovní.

PRETO SME SA NA TÚTO ČINNOSŤ PODUJALI.

Po jednoduchej registrácii na našej stránke, Vám do mailu pošleme najlacnejšiu ponuku zo všetkých poisťovní, ktoré sa zaoberajú povinným zmluvným poistením.

A k tomu pripájame ďalšiu novinku, ktorá našim klientom nielen šetrí peniaze, ale dokáže im ich aj zarobiť.

Málo kto si uvedomuje, že ak sa poistíte cez internet, výrazne znížite náklady tomu, cez koho sa poisťujete, ale na cene sa to nijak nepodpíše. Preto sme sa rozhodli, že ak sa rozhodnete využívať naše internetové služby, časť provízie patrí Vám a tým bude Vaša platba ešte nižšia.

Každého klienta vnímame ako spolupracovníka a preto máme pre Vás množstvo výhod a Vy s nami máte príležitosť nielen šetriť, ale si aj zaujímavo privyrobiť. Stačí k nám zaregistrovať svojich známych a Vaša odmena bude narastať.

Bežne sa deje, že naši klienti už za auto neplatia nič.

Viac info po krátkej registrácii  cez prihlasovací formulár

Na svoje skúsenosti a postrehy využite prosím komentáre pod článkom...

 

František Ďurkáč 

www.expertnaauta.sk 

Tipy a triky ako ušetriť na aute.

Viac tipov nájdete na našej fanpage

 

—————

Späť